Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Seçilecek kapı midein kapsamlı risk değerlendirmesi yapılmış olduktan sonra. Vacip emekaretler ve aydınlatmalar binalmalıdır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en yaraşıklı paha politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

Mono blok beden gestaltsı grup sistemi veya panik bar sisteminin kilidin ciğerinden sabık 4 tane cıvata ile bir birine bağlanması ile sağlamlanmaktadır.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin sıcaklık ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Strüktürda kâin insanoğluın güvenliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının arama altına allıkınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Yangın Kapısı Montajı Ne Dokumalır? Her binanın iye başüstüneğu meydan ve ihtiyacı bölüm önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist takımlar aracılığıyla gestaltlmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere göre bileğustalıkebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın kapıları, yangın güvenliği muhtevain önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları hakkında bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanımı ile ilgili kesif sorulan sorular ve cevapları:

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına Yangın Çıkış Kapısı dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kanat sayısı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara derece kaliteli bir malzeme ile bünyelacak üretimlerde yangın kapısı hediyeı belirlenebilmektedir.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriyetle çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dirençlidir.

Yangın kadar ivedi durumlarda dâhilen sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mahzur olmayan bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini deruneriye hapseder.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kesif beniâdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı balaban binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page